Schilderbedrijf van de Looy bv

Algemeen

EEN BEGRIP IN ZUIDOOST-NEDERLAND

In 1958 startte Bert van de Looy samen met zijn vader Schildersbedrijf van de Looy BV in Veldhoven. Het bedrijf groeide uit tot een begrip in heel Zuidoost-Nederland. Zijn zonen Neel en Han namen het bedrijf in 1989 over maar Bert bleef altijd zeer betrokken bij de zaak. Tijden veranderde maar de liefde voor het ambachtsvak en de aandacht voor de medewerkers en klanten veranderde nooit. Dit is altijd de basis van Schildersbedrijf van de Looy BV geweest.

ALLROUND SCHILDERSBEDRIJF

Schildersbedrijf van de Looy BV is een allround schildersbedrijf dat grotendeels binnen de regio Zuid-Nederland actief is in de woningbouw, utiliteitsmarkt en voor particulieren. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud ieder project heeft een zorgvuldige voorbereiding nodig, persoonlijke begeleiding en vakkundige uitvoering. Schilderen is nog steeds een traditioneel beroep en een goed advies en vakbekwame medewerkers zorgen voor een mooi en duurzaam stukje schilderwerk.

FLEXIBEL & KWALITEITSBEWUST

De organisatiestructuur binnen Schildersbedrijf van de Looy BV is altijd simpel en kort geweest. Hierdoor is het mogelijk om zeer flexibel en klantgericht te werken. Neel en Han sturen alle projecten persoonlijk aan en fungeren altijd als eerste aanspreekpunt voor de klant en het project. Ook de planning speelt hierin een belangrijke rol want het weer en de seizoenen hebben behoorlijk veel invloed op het schilderwerk buiten. Ook deze verantwoordelijkheid ligt bij de broers zodat de organisatie altijd overzichtelijk blijft. Een goede en snelle communicatie voor een optimaal resultaat.