Schilderbedrijf van de Looy bv

Projecten

Woningbouw

De woningbouw is een belangrijke kernactiviteit voor Schildersbedrijf van de Looy BV. Deze projecten worden o.a. voor bouwbedrijven, woningcorporaties en projectontwikkelaars uitgevoerd. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud een goede communicatie en planning is voor deze projecten erg belangrijk.

Bij nieuwbouw is de tijdsdruk en samenwerking met meerdere disciplines extra cruciaal. Voor renovatieprojecten is advies dikwijls onmisbaar en bij onderhoud moeten bewoners goed geïnformeerd worden en vraagt het werk vaak wat extra flexibiliteit. De onderhoudsprojecten worden steeds vaker planmatig uitgevoerd. Hierdoor heeft de opdrachtgever overzicht over de kosten en werkzaamheden + het onderhoud gebeurd overzichtelijk en systematisch.

Door de jaren heen heeft Schildersbedrijf van de Looy BV veel ervaring in deze branche opgebouwd en een goede relatie met diverse opdrachtgevers in de regio.

Utiliteit

Schildersbedrijf van de Looy BV is een allround schildersbedrijf en werkt voor diverse opdrachtgevers in de utiliteitsmarkt. Het kan hier gaan om nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten zoals bijvoorbeeld winkels, bedrijfspanden, kantoren, sportaccommodaties en scholen.

Om er voor te zorgen dat de werkzaamheden optimaal verlopen worden “alle” projecten binnen Schildersbedrijf van de Looy BV door vaste teams uitgevoerd. De schilders zijn vanaf het begin tot het einde betrokken bij een project. Neel en Han sturen de projecten aan en fungeren als aanspreekpunt voor de klant. Dit maakt het mogelijk flexibel en klantgericht te werken. Een belangrijk item binnen deze markt.

Particulieren

Met bijna 60 jaar ervaring is Schildersbedrijf van de Looy BV ook werkzaam voor particulieren. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, onderhoud, binnen- of buitenschilderwerk, klein of groot, Schildersbedrijf van de Looy BV voert alle werkzaamheden vakkundig en in goed en persoonlijk overleg met de klant uit.

Het schilderwerk aan een woonhuis heeft onderhoud nodig. Regen, zon, vorst en vervuiling kunnen het buitenschilderwerk flink aantasten en een ‘likje verf’ is niet voldoende. Door goed te reinigen, plamuren, schuren en de juiste afwerking te gebruiken krijgt het schilderwerk een optimale uitstraling en levensduur. Voor het binnenschilderwerk is er vaak extra aandacht nodig voor kleur en moeten beschadigingen bijgewerkt of netjes gerepareerd worden. Goed vakkundig voorwerk is doorslaggevend voor een mooi stukje schilderwerk. Deze kennis is ruimschoots aanwezig bij het team van Schildersbedrijf van de Looy BV.